Lokal gastronomiczno-handlowy

sty 5, 2022

Kompleksowa realizacja z naciskiem na jakość wykonania w uzupełnieniu aranżacji wnętrza w klimacie industrialnym.

1. System rekuperacji — centrala Komfovent Domekt R600H z wymiennikiem obrotowym. Krótka charakterystyka urządzenia: maksymalny strumień powietrza – 584 m3/h. Wysokowydajny wymiennik obrotowy — sprawność temperaturowa odzysku ciepła – 83%. Odzysk wilgoci w standardzie.

Klasa energetyczna — A, Zintegrowana, inteligentna automatyka sterowania C6. Centrala spełnia wymagania Programu Czyste Powietrze.
Jej zakup jest możliwy z dofinansowaniem do 90%. Filtry – F7 nawiew, M5 wywiew. Moc nagrzewnicy elektrycznej wtórnej – 1kW (możliwość dogrzewania powietrza nawiewanego do np. 23stC, 24stC)

2. Klimatyzacja kasetowa Haier Casette — idealne rozwiązanie do lokali gastronomicznych oraz do pomieszczeń, w których zależy nam na uzyskaniu optymalnej temperatury. Montaż jednostki kasetonowej z sufitem podwieszanym sprawia, że urządzenie niewiele wystaje poza obręb sufitu, dzięki czemu jest praktycznie niewidoczne. Szeroki zakres przepływu powietrza gwarantuje jednolitą temperaturę w klimatyzowanym pomieszczeniu, natomiast możliwość sterowania kierunkiem przepływu powietrza zapewnia jeszcze większy komfort.

3. Okap kuchenny

4. Kurtyna powietrzna SONNIGER – GUARD to połączenie nowoczesnego designu, mocnych parametrów technicznych oraz regulacji zakresu pracy urządzenia.

Galeria